(untitled) (Belügyi Szemle, 2023)
Cél: Jelen tanulmány célja, hogy áttekintést adjon az Interpol adatbázisainak előnyeiről, és bemutassa az ezzel kapcsolatos magyarországi tapasztalatokat. A cikk az Interpol centenáriumi ünnepségére készült.Módszertan: A cikk a vonatkozó szakirodalomra, statisztikákra és a szerző szakmai tapasztalataira épül.Megállapítások: Az Interpol fontos partnere Magyarországnak a bűnözés elleni küzdelemben, a közbiztonság és a nemzetbiztonság védelmében.Érték: A cikk a világszerte használt bűnüldözési eszközök ismertetéséül szolgál, és egyedi képet ad a nemzeti gyakorlatról.