(untitled) (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző a hatályos magyarországi jogszabályok áttekintésével, gyakorlati példák és esettanulmányok segítségével áttekintést nyújt a rendőri életmód monitorozásáról és a méltatlanságról.