(untitled) (Belügyi Szemle, 2017)
A szerzők áttekintést nyújtanak arról, hogy a kognitív torzítások miként érinthetik az igazságügyi szakértőket, különösen az automatizált ujjlenyomat-azonosító rendszerek használatakor.