(untitled) (Belügyi Szemle, 2025)
Cél: Egy hosszú ideje szolgáló rendőrtiszt elleni szabálysértési ügy tanulságainak bemutatása. Módszertan: A rendőrségi előkészítő, majd a több fórumú bírósági eljárási iratokból következtetések levonása. Megállapítások: Az enyhébb súlyú szabálysértési ügyekben is a bűnügyekben elvárható gondossággal kell eljárnia a hatóságoknak. Érték: Az elemzés feltárja a kriminalisztikai és eljárásjogi gyengeségeket, hibákat, megelőzési tanulságokat.