(untitled) (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző az Egyesült Államokban és az Interpolon belüli katasztrófaáldozat-azonosítási (dvi) protokollok összehasonlítását követően kezdeményezi a magyarországi katasztrófaáldozat-azonosító egységek létrehozását.