(untitled) (Belügyi Szemle, 2024)
Az európai elfogatóparancs történetének és céljának rövid bemutatását követően olyan kérdésekkel foglalkozik a tanulmány, amelyek már eddig is, de a jövőben várhatóan egyre fokozottabb mértékben megoldást igényelhetnek a hazai jogalkalmazás szempontjából.