(untitled) (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző átfogó áttekintést nyújt a katonai és biztonsági magáncégek tevékenységének nemzetközi, nemzeti és önszabályozásáról, arról, hogy az érintett megközelítések hogyan egészítik ki egymást, a vonatkozó eszközök végrehajtásával kapcsolatos hiányosságokról, a jogsértésekért való felelősséggel kapcsolatos kérdésekről, valamint az ENSZ zsoldosok alkalmazásával foglalkozó munkacsoportjának kapcsolódó munkájáról.