(untitled) (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző a társadalomtudományi kutatások eredményeire építve áttekintést nyújt a nyilvános gyülekezések és zavargások kezelésének új, nem teljes egészében a kényszerítésre összpontosító stratégiáiról.