(untitled) (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző áttekintést nyújt a gyanúsítottak ruházatán vagy a bűncselekmény helyszínén található mikroméretű festék-, üveg- és textilmaradványokkal kapcsolatos szakértői véleményekről.