(untitled) (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző áttekintést nyújt a pénzmosásra és a terrorizmus finanszírozására vonatkozó új jogi keretről az új magyar büntető törvénykönyv és a vonatkozó uniós irányelv átültetésének figyelembevételével.