(untitled) (Belügyi Szemle, 2012)
A szerző a rendőrségi jelentéseket elemezve áttekintést nyújt a rendőrség által a közterületek ellenőrzésére általánosságban, valamint a koldusok és a szegénység elleni küzdelemre használt retorikáról.