(untitled) (Belügyi Szemle, 2012)
A szerző egy új, integrált központi szerv létrehozását javasolva orvoslást kínál a jelenlegi magyar büntetőjogi joghatósági keretrendszer következetlenségeire és eredménytelenségére.