(untitled) (Belügyi Szemle, 2012)
Ebben az 1991-ben megjelent cikkben a szerző a TREVI-csoport által szervezett szemináriumról beszámolva értékeli a közösségi rendőri tevékenységet általában és annak magyarországi lehetőségeit.