(untitled) (Belügyi Szemle, 2011)
A szerző értékeli a fiatalkorúak büntető igazságszolgáltatásával kapcsolatos jelenlegi vitákat, kihívásokat és tendenciákat, különös tekintettel a reintegrációra, az oktatásra és az alternatív szankciós lehetőségekre.