(untitled) (Belügyi Szemle, 2015)
Egy közelmúltbeli bűnmegelőzési videó nyomán, amely jelentős vitát váltott ki Magyarországon, a szerző áttekintést nyújt a szexuális erőszak szabályozásáról és megelőzéséről.