(untitled) (Belügyi Szemle, 2011)
2009 tavaszán kísérleti projekt indult a fővárosban, amelynek keretében úgynevezett bűnügyi körzeteket vezettek be. Bár a modell nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a szerző bemutatja annak potenciálját.