(untitled) (Belügyi Szemle, 2011)
Hautzinger Zoltán "A katonai büntetőjog rendszertana" (Pécs, 2010) című műve részletes áttekintést nyújt a katonai büntetőjog eljárásjogi és anyagi jogi szabályozásáról. A mű korábbi változata, a szerző doktori disszertációja, a terület régóta várt, átfogó értékelését jelentette.