(untitled) (Belügyi Szemle, 2011)
A recenzió nemcsak összefoglalja a közelmúltban megjelent két doktori értekezést, hanem a jogos védelemre összpontosítva összehasonlító és kritikai elemzést nyújt e két átfogó munkáról.