(untitled) (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző áttekintést ad egy kutatásról, amelyben megvizsgálják, hogy négy magyar rendvédelmi szerv (rendőrség, büntetés-végrehajtás, adóhatóság és katasztrófavédelem) férfi és női tagjai hogyan látják a vállalati kultúrát.