(untitled) (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogy a rendvédelmi tisztviselők nemrégiben bevezetett „kifogástalan életvitel”-re vonatkozó követelményét hogyan hajtották végre a gyakorlatban Magyarországon.