(untitled) (Belügyi Szemle, 2016)
A szerzők áttekintést adnak a Magyar Helsinki Bizottság által készített kutatásról, mely a rendőrség és a börtön tisztjei által elkövetett bántalmazásokról és kényszerű kihallgatásokról szólnak. kutatásról.