(untitled) (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző áttekintést nyújt egy magyar rendőrkapitányság reakciójáról közelmúltbeli embercsempészés, határon elkövetett hivatalos dokumentumok hamisítása és határzárral összefüggő bűncselekmények kapcsán.