(untitled) (Belügyi Szemle, 2016)
A multi- és transznacionális vállalatok tevékenysége során gyakran keletkeznek olyan károk, amelyek következményeinek egyik része már ma, másik része majd csak a jövőben megjelenik a gazdaságban, a foglalkoztatásban, a fogyasztásban, a munkahelyeken, a levegő és az ivóvíz minőségében. A szerző átfogó elemzést nyújt a transznacionális gazdálkodó szervezetek kockázatmenedzseléséről.