(untitled) (Belügyi Szemle, 2017)
Az új magyar büntető törvénykönyv elméleti alapjaira összpontosítva, amely továbbra is a „társadalom veszélyeztetése” fogalmára támaszkodik, a szerző rámutat a családi státusszal kapcsolatos büntetőjogi rendelkezések fogalmi következetlenségeire.