(untitled) (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekintést nyújt a magyarországi baranya megyei dohányboltok kirablásával és más súlyos bűncselekményekkel vádolt bűnszervezet ellen folytatott nyomozás tapasztalatairól.