(untitled) (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogyan alkalmazzák a Réteges Hangelemzés technológiát a magyar rendvédelmi szerveknél többszintű vizsgálat keretében a tudatos és tudattalan agyi tevékenységekről (gondolatok és érzések).