(untitled) (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt az új magyar büntetőeljárási törvény legfontosabb és legnehezebb kérdéseiről, az elkövetővel való megállapodás megkötésének felgyorsítási szándékáról. A cikk felsorolja a választott megoldások lehetséges előnyeit és kockázatait.