(untitled) (Belügyi Szemle, 2019)
A tanulmány a prostituáltak egészségügyi szűréséről szóló rendeleteket, valamint kiskönyveket vizsgálja egy olyan összehasonlító elemzés vonatkozásában, amely az 1853-as győri, valamint a hatályos igazolásra terjed ki.