(untitled) (Belügyi Szemle, 2019)
A tanulmány a KÖFOP-2.2.3–VEKOP-16-2016-00001. projekt keretében kialakított, Integritás: szilárd erkölcsiség a gyakorlatban című, 15 modulból álló e-learning tananyag kialakításának folyamatát mutatja be. Ismerteti a korrupcióval és az integritással kapcsolatos társadalmi, szervezeti, és pszichológiai (háttér)tényezők feltételezett oktatás-módszertani következményeit, külön hangsúlyt fektetve a résztvevők által feltételezett megfigyelés gátló hatásaira, illetve ezek kivédésére alkalmazott oktatás-módszertani megoldásokra.