(untitled) (Belügyi Szemle, 2020)
A Délkelet-Európai Rendészeti Központ (SELEC) az egyetlen olyan rendészeti szervezet Délkelet-Európában, amely a határokon átnyúló veszélyes és szervezett bűnözés ellen harcol, a szervezetet 1999-ben 11 tagállam, köztük Magyarország alapította.