(untitled) (Belügyi Szemle, 2020)
A publikáció bemutatja a belügyi szervek hivatásos állományú tagjainak továbbképzési kötelezettségét, a rendészeti továbbképzés működésének és működtetésének szabályait, valamint a továbbképzéssel érintett belügyi szerveket. Ismerteti a továbbképzés intézményrendszerét, szintjeit, és a továbbképzési feladatokat támogató informatikai rendszert a Rendészeti Vezetőképzési, Továbbképzési és Vizsgaportált (RVTV). Betekintést ad a 2014. január 1-jén elindult első négyéves ciklus tapasztalatairól.