(untitled) (Belügyi Szemle, 2020)
A tanulmány megírásának célja a jogi innovációnak és a rendőri szervek, az innovatív technikai, technológiai megoldások, illetve ezek kapcsolatának a bemutatása, amelyek a sportrendészeti munka során kiemelt jelentőséggel bírnak.