(untitled) (Belügyi Szemle, 2021)
A recenzió bemutatja Kármán Gabriella doktori értekezéséből (Eötvös Loránd Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Kar, 2018) készült, 2019-ben megjelent „A kriminalisztikai szakértői bizonyítás. A hiteltérdemlőség építőkövei” című monográfiájának alapvetéseit. Érkezett: 2020. október 6. Elfogadva: 2020. november 4.