Neuroplaszticitás: MIT Essential Knowledge kiadványsorozat (Belügyi Szemle, 2021)
Bruce Tidor szerkesztő az MIT Essential Knowledge kiadványsorozatban megjelent kötet előszavában azt írja a szériáról: „Speciális témák összefoglalása az alapoktól nem csak szakemberek számára. A kötetek mindegyike kompakt módon hozzáférést biztosít az olvasók számára az adott könyv témájának komplex megközelítéséhez.” (Costandi, 2016). A sorozat ezen könyvében Moheb Costandi világos és átfogó képet nyújt az olvasó számára a neuroplaszticitásról és a neurogenezisről. Nemcsak az elméletek és a kutatási eredmények szintjén, hanem a gyakorlati alkalmazás különböző fázisaiban is. Az átlagemberek számára egyaránt alkalmazható mindennapi élet területein: a felnőttképzéshez, az egész életen át tartó tanuláshoz vagy épp agyunk mentális fejlesztéséhez. Costandi könyve különösen jó háttéranyag „Anders Hansen Az edzett agy Hogyan növeli az agy teljesítőképességét a mozgás?” című gyakorlati könyvéhez (Németh, 2020).