A jogos védekezés történeti gyökerei a középkori magyar szokásjogban (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző a folytonosságra és a korabeli jogalkotásra összpontosítva áttekintést ad a középkori magyarországi szokásjogról az önvédelemmel kapcsolatban, különösen, ha az a tulajdonra vonatkozik.