A fegyelmi eljárás megindításának rendszere és gyakorlati problémái a rendőri normaszegések kapcsán (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző figyelemre érdemes esetek példáján keresztül ad áttekintést a magyarországi parancsnokok által kezdeményezett fegyelmi eljárások összetettségéről és nehézségeiről.