Volt egyszer az élet David P. Farrington, a Stockholm Criminology Prize 2013. évi díjazottja tiszteletére (Belügyi Szemle, 2014)
A szerző áttekintést nyújt David P. Farrington, a longitudinális kriminológia egyik kísérleti kutatója pályafutásáról és örökségéről.