Dogmatikai és alkotmányjogi megjegyzések a gyűlölet-bűncselekmények büntetőjogi szabályozásához (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző áttekintést nyújt a gyűlölet-bűncselekményekre vonatkozó magyar jogszabályok fogalmi és technikai jellemzőiről.