A biometrikus azonosítás feladatai. Az okmányvédelem jövője, helyünk és feladataink az unióban, a fejlesztések hatása a szakértői tevékenységre (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző elemzi a biometrikus azonosítás és az okmánybiztonság trendjeit és kihívásait.