Közbiztonságtól a Rendőrkutyáig – rendőrségi lapok a második világháborúig (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző levéltári kutatások és médiaelemzések alapján áttekintést nyújt a rendőrségi sajtó második világháború előtti fejlődéséről.