A szabálysértési törvények kapcsolata más törvényekkel egy bírósági eljáráson keresztül (Belügyi Szemle, 2012)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogy a bűncselekmények hogyan helyezkednek el és értelmeződnek a büntető- és polgári igazságszolgáltatási gyakorlatban az új magyarországi jogszabályi rendszerben.