Az igazságügyi szakértői tevékenység feltételrendszeréről egy ombudsmani vizsgálat tükrében (Belügyi Szemle, 2015)
A szerző áttekintést nyújt az alapvető jogok biztosának a magyarországi igazságügyi szakértőkről szóló jelentéséről.