A fegyelmi eljárásra visszaadás a katonai büntetőeljárásban mint büntethetőséget megszüntető speciális ok (Belügyi Szemle, 2012)
A szerző értékeli a fegyelmi eljárások intézményét és gyakorlati alkalmazását a büntetőeljárásokban enyhébb katonai vétségek, katonai vétségek, például a szabadság nélküli eltávozás (AWOL) vagy az engedetlenség miatt.