Az érintett hozzájárulása nélkül készített kép- és hangfelvételek bizonyítékként történő felhasználhatósága a büntetőeljárásban (Belügyi Szemle, 2012)
A szerző ismerteti, hogy a magyar adatvédelmi és büntetőjog hogyan szabályozza a büntetőeljárásokban a hang- és képfelvételek engedély nélküli rögzítését.