Kábítószer-ültetvények Koszovóban (Belügyi Szemle, 2012)
A szerző részletes leírást ad a koszovói drogültetvények működéséről, amelyek a nemzetközi ellenőrzés és egy amerikai katonai bázis közelsége ellenére virágoznak.