Angyal Miklós – Kricskovics Antal: Helyszíni halottvizsgálat: Elméleti alapok és gyakorlati útmutató (Belügyi Szemle, 2015)
A szerzőknek sikerült egy olyan hasznos (interdiszciplináris) szakmai segédletet alkotniuk, amely bár alapvetően a halottszemléken részt vevő orvosoknak segíthet tájékozódni, gondolkodni és tevékenykedni.