A semmisségi törvények (Belügyi Szemle, 2011)
A Magyar Országgyűlés nemrégiben elfogadott egy új törvényt, amely hatályon kívül helyezte a 2006 őszén történt zavargásokkal kapcsolatos bírósági döntéseket. A cikk áttekintést ad e jogszabály körüli jogi vitákról. Ennek kapcsán a szerző bemutatja a rendszerváltozás időszakában elfogadott korábbi négy semmisségi törvényt is, amelyek valamennyiének célja az volt, hogy orvosolják a kommunista rezsim alatti igazságszolgáltatási visszásságokat.