Vamzer a Kozma utcában – lapok egy börtönügynök dossziéjából (Belügyi Szemle, 2011)
A szerző egy börtöninformátor történetét meséli el, aki korábban határőrként szolgált, majd 1972-ben Ausztriába szökött, azonban két hónapon belül visszatért Magyarországra.