Néhány gondolat a Bayes-analízisről (Belügyi Szemle, 2011)
A cikk a Bayes-séma egyes kérdéseit vizsgálja, meghatározva azokat a tényezőket, amelyek hatással vannak az elkövetés valószínűségére, valamint ennek jelentőségét a nyomozási folyamat szempontjából. Különös figyelem irányul a téves pozitív azonosítás problémájára.