Álmok kusza kertje. Esetleírás (Belügyi Szemle, 2011)
A művészetterápia az önfeltárás eszközeként szolgál. Rávilágít pszichológiai funkcióinkra, javítja és fenntartja a mentális egészséget és az érzelmi jólétet. A rajzolás és festés katartikus ereje gyógyítja a traumákat, egyensúlyt teremt és segít leküzdeni a szorongást. A kreativitás felszabadítja a rejtett energiákat, és utat nyit a fejlődés felé. A szerző egy szemléletes esettanulmányon keresztül mutatja be ezeket a folyamatokat.